Geea Group – servicii de paza si protectie, curatenie si administrare imobile, servicii de deratizare, dezinsectie si deszapezire.

Paza si protectie

Paza umana

Serviciile Avalon Security  sunt asigurate prin agenţi, calificaţi, absolventi ai cursurilor de specialitate. 

Personalul companiei este atent selectionat, pregătit şi antrenat permanent de către conducerea firmei, în acest sens garantând astfel beneficiarilor o calitate corespunzătoare serviciilor oferite.

Paza canina

Pentru obiectivele cu un grad de risc ridicat si complexitate crescută, sau acolo unde se impune, Avalon Security poate asigura paza cu unul sau mai multi câini special antrenati care, alaturi de agentii de securitate dezvolta o atentie sporita obiectivelor securizate.

De-a lungul timpului, unitatea canină Avalon Security si-a dovedit eficienta în 100% din cazuri.

Servicii suplimentare

Pentru o colaborare cat mai eficienta si o gestionare ireprosabila a orcarei situatii, Firma Avalon Security vine in ajutorul clientilor cu servicii si personal calificat dupa cum urmeaza:

– Analiza de risc

– Plan de paza

– Instalare si mentenanta sisteme de supraveghere video.

Firma „Avalon Security” parte a grupului „GEEA GROUP ROMANIA” ofera servicii de paza si securitate pe piata din Romania de peste 11 ani. Datorita calitatii serviciilor prestate si atentiei deosebite pe care o acorda, din portofoliul companiei nu lipsesc clienti precum:

Avalon Security este licentiata de IGPR prin licenta nr 3496/P/12.08.2021 pentru  servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, precum si consultanta, servicii de paza a transporturilor de bunuri si valori, servicii de protectie personala specializata si consultanta.

Deschide chatul
Scrieti-ne pe Whatsapp
Powered by